گوجه فرنگی، دانه چیا، کلم بروکلی، سیب، اسفناج، پیاز و بلوبری، مواد غذایی مفید برای تقویت مغز
گوجه فرنگی، دانه چیا، کلم بروکلی، سیب، اسفناج، پیاز و بلوبری، مواد غذایی مفید برای تقویت مغز

همانطور که می دانید غذاهای بسیار زیادی در دنیای رژیم غذایی هستند که مزایای زیادی برای مغز از خود نشان می دهند. چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که بر روی مواد غذایی سالم و کامل تمرکز کنید. شما می توانید با بررسی مواد غذایی که در این مقاله به شما معرفی خواهیم کرد، ببینید که مواد طبیعی قدرت و مزایای بسیار زیادی برای بدن دارند. با مصرف این مواد طبیعی قادر خواهید بود به سرعت مغزتان را تغذیه نمایید.

گوجه فرنگی:

از آنجایی که بیشترین ترکیب تشکیل دهنده مغز چربی است (۶۰ درصد آن) مواد مغذی محلول در چربی موجود در گوجه فرنگی می تواند به عنوان یک محافظ قوی برای مغز عمل کند. این مواد مغذی که به عنوان کاروتنوئید شناخته می شوند آنتی اکسیدان های عالی هستند که به خنثی سازی عملکرد رادیکال های آزاد کمک می کنند. این یک فرآیند مهم است که باعث می شود عملکرد مغز در بالاترین سطح خود باقی بماند.

دانه های چیا:

یکی دیگر از موادی که منبع عالی چربی های سالمی همچون اسید چرب امگا۳ است، دانه چیا می باشد. این دانه ها بهبود دهنده قدرت مغز هستند و مزایای شگفت انگیزی برای بدن دارند.

کلم بروکلی:

تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف منظم سبزیجات سبز می تواند زوال عقل و شناخت را کمتر کند.

این موضوع احتمالا بدین خاطر است که چنین سبزیجاتی غنی از مواد مغذی سالم برای مغز هستند که از جمله آن ها می توان به ویتامین های A و K، فولات، لوتئین و فیبر اشاره کرد.

سیب:

تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۶ نشان می دهد ترکیبات رایج موجود در سیب می تواند از نورون های مغز در برابر اکسیداسیون محافظت کند. این مواد که quercetin نام دارند می توانند مرگ سلولی در مغز که مرتبط با اکسیداسیون و التهاب نورون هاست را کاهش دهند. چنین فرایندی نقش بسیار مهمی در کاهش اختلالات تخریب گر اعصاب همچون آلزایمر دارند.

اسفناج:

باز هم سبزیجات سبز! سبزیجاتی با برگ های سبز همچون اسفناج منبع غنی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های محافظت کننده از مغز هستند.

پیاز:

پیاز نیز منبع طبیعی خوبی از فولات می باشند. همانطور که می دانید فولات می تواند با کاهش سطح هوموسیستئین در بدن جریان خون به مغز را افزایش دهد. این موضوع برای آن هایی که از افسردگی رنج می برند هم مفید خواهد بود.

بلوبری:

خاصیت آنتی اکسیدانی که در توت ها وجود دارد بسیار قدرتمند است. تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف حداقل دو وعده توت در هفته می تواند حافظه را بهبود ببخشد و از زوال عقل پیشگیری نماید.

برگرفته از سایت مجله سلامت