سیب زمینی شیرین، غذاهای تخمیر شده و قهوه، غذاهایی که کمک میکنند زندگی سالم تری داشته باشیم، به خاطر داشته باشید که میوه ها و سبزیجات تنها مواد غذایی نیستند که مواد مغذی بدن تان را تامین می کنند و می توانند از شما در برابر بیماری ها محافظت نمایند. در این مطلب شما را با تعدادی از این مواد غذایی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
سیب زمینی شیرین:
اکیناوایی ها به طول عمر دراز ، زندگی سالم و داشتن جمعیت زیاد در جهان مشهور هستند. می دانید راز این طول عمر در چیست؟ بله سیب زمینی شیرین.
سیب زمینی شیرین سرشار از ویتامین A، پتاسیم و فیبر است. این افراد برنج کمتری می خوردند و در رژیم غذایی شان از سیب زمینی شیرین بیشتر استفاده می کنند. بهتر است حداقل سه الی چهار وعده در هفته از سیب زمینی شیرین استفاده کنید. می توانید به جای سایر مواد نشاسته دار مثل برنج، نان یا غلات از این ماده بهره ببرید.
غذاهای تخمیر شده:
رژیم غذایی که سرشار از مواد غذایی تخمیر شده باشد می تواند باکتری های خوبی که از سلامت روده ها پشتیبانی می کنند را برای بدن تامین کند. با افزایش سن میکروبیوم ها تنوع شان را از دست می دهند. به همین خاطر این موضوع در دوران کهنسالی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
میکروبیوم هایی با تنوع زیاد با اثرات ضد چاقی مرتبط هستند و می توانند از بدن در برابر عفونت ها و بیماری های خود ایمنی مراقبت نمایند. این یکی از مکانیسم هایی است که می تواند سلامت بدن را با افزایش سن تامین کند. از مواردی همچون کفیر، کلم ترش، کیم چی و سایر غذاهای پروبیوتیک دار استفاده کنید تا سلامت سیستم گوارش تان را حفظ نمایید. بهتر است حداقل یک وعده غذایی تخمیر شده در روز داشته باشید.
خانواده سیر و پیاز:
سیر، پیاز، پیازچه، تره فرنگی می توانند طعم مواد غذایی شما را متحول کنند. این گیاهان علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارند در برگیرنده ترکیباتی به نام ارگانوسولفور هستند که به فرآیند سم زدایی بدن کمک می کند.
یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد رژیم غذایی که در ان سیر یا پیاز وجود دارد می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. سیر یا پیاز را به سالادها، سوپ ها و سایر غذاهایتان اضافه کنید.
قهوه:
خبر خوبی برایتان داریم. دیگر مجبور نیستید عادت نوشیدن قهوه را کنار بگذارید. شما می توانید روزانه یک فنجان قهوه بخورید و از مزایای آن بهره مند شوید. واقعیت این است که تحقیقات زیادی ارتباط مصرف قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی عروقی، دمانس ، بیماری های کبدی و حتی دیابت را نشان می دهند. فقط به خاطر داشته باشید که شکر و خامه زیادی به قهوه اضافه نکنید.
برگرفته از سایت مجله سلامت